Calle Tollén omvald som ordförande för Jönköpings Idrottsallians

03.05.2021 21:16

Calle Tollén får fortsatt förtroende att leda Jönköpings Idrottsallians. Det var årsmötet enhälligt överens om när det hölls, digitalt, den 15 april.
Mötet gästades av Karl-Erik Nilsson, ordförande för Svenska Fotbollförbundet.

Pandemin har fått stora konsekvenser för idrottslivet och idrotten behöver fortsatt kompensationsstöd. Det menar Karl-Erik Nilsson som under torsdagen medverkade i Jönköpings Idrottsallians årsmöte.

– Vi behöver besked, eller i alla fall signaler, som gör att vi kan förbereda tränare och utövare att vi snart kan komma igång med idrotten igen, menade Karl-Erik Nilsson.

Och just inkonsekvensen med deltagare och åskådare på matcher och event är något som är frustrerande, menar Nilsson, men hoppas och tror på positiva signaler kommer inom kort.

– Vi behöver flytta fokus och koncentrera oss på återstart nu.

Under årsmötet fick Carl-Gustaf Tollén fortsatt förtroende att leda Jönköpings Idrottsallians. Till nya ledamöter i styrelsen valdes Eva Gunnarsson (Mariebo IK) och Åsa Linnér (Ölmstad Rid- och körsällskap) som ersätter Cicki Eriksson och Karin Spjuth, som båda avböjt omval.

Under årsmötet presenterades också 2020-års stipendiater ur EM- VM- och OS-fonden: Ishockeyspelarna Emil Andrae och Oscar Olausson, båda HV71.

    Protokoll årsmöte 2021    

 

Tillbaka

Kontakt

Jönköpings Idrottsallians
Org nr: 826001-1856
Bankgiro: 209-8002

© 2022 All rights reserved.

Drivs av Jönköpings Idrottsallians